Gå til hovedindhold

Tobias Trane Moser, support-elev

Jeg er under uddannelse som supporter. Som elev i Aarhus Kommune ser du opgaverne fra både brugerens og supporterens side, fordi du bliver sendt rundt i organisationen og prøver mange forskellige ting.

 • Læs op

Indhold

  Jeg er glad for at tage på arbejde hver dag.

  Tobias Trane Moser

  Diversitet i opgaverne og et smart setup

  Organiseringen af it er meget strømlinet i Aarhus Kommune. Det er sat relativt enkelt op og kører via Skyen. Det meste er gjort problemfrit for brugerne og os, så det er et smart setup.

  Der er stor diversitet i opgaverne, fordi her er mange meget forskellige brugere, som bruger mange forskellige produkter. Vi bliver bedre på den måde og får en bredere uddannelse. Vi får alle mulige forskellige opgaver, og der er nyt hver dag.

  Fokus på kvalitet

  Her er det vigtigt at gøre tingene rigtigt, frem for at gøre det så hurtigt som muligt. Der er fokus på kvalitet og på at gøre det ordentligt. Jeg vil hellere bruge to minutter ekstra med brugeren og være sikker på, at vedkommende ikke ringer med det samme igen. Og det bliver der støttet op om. Man skal ikke skynde sig, og kan derfor levere en god service.

  At føle sig velkommen

  De sociale forhold er langt over forventning. Her er en god stemning, og her er rart at være. Man føler sig velkommen fra første dag, og det kan mærkes på lederne, at de prioriterer arbejdsmiljøet.

  Jeg er glad for at tage på arbejde hver dag. Jeg springer op, når vækkeuret ringer og skynder mig på arbejde, fordi det er fedt at møde op på så fed en arbejdsplads.