Gå til hovedindhold

Anne Sofie Liisberg, projektleder

Som it-projektleder er jeg ansvarlig for at drive forskellige udviklingsopgaver i kommunen. Vi understøtter en organisation med mange forskellige opgaver, og det kræver høj faglighed.

 • Læs op

Indhold

  Det er ikke et konservativt miljø - den fordom er gjort til skamme for mig.

  Anne Sofie Liisberg

  Høj faglighed i en kæmpe organisation

  Overordnet set arbejder vi for at gøre det nemt for brugerne i en kæmpe virksomhed med ca. 28.000 ansatte. Det kræver meget høj faglighed at understøtte en organisation med så mange forskelligartede opgaver, og den faglighed er der her. Jeg har mulighed for at trække på dygtige kollegers kompetencer i mit arbejde, og vi løfter i flok. 

  Rum til udvikling og kreativitet

  Her er en spraglet flok medarbejdere med forskellige baggrunde. Det er ikke et konservativt miljø - den fordom er gjort til skamme for mig. Her er rum til udvikling og kreativitet i forhold til at udtænke de rigtige løsninger. Det er også et godt produkt, vi arbejder for. Vi ved, hvorfor vi er her, hvorfor vi skal lykkedes, og hvad vi skal lykkedes med.

  Det er en organisation med højt til loftet, hvor du kan dygtiggøre dig og få lov til at nørde. Der er mulighed for udvikling og for at byde ind på opgaver. Har du drivet og lysten, er der ingen begrænsninger.