Gå til hovedindhold

Andreas Lundsgaard Christensen, it-konsulent

Jeg arbejder med it-strategi og analyse for at gøre medarbejderne tilfredse med digitaliseringen i Aarhus Kommune. Dialog og formidling er centralt i mit arbejde, og jeg kommer i berøring med alle områder af it og digitalisering og lærer nyt næsten hver dag.

 • Læs op

Indhold

  Vi løser nogle ufatteligt komplekse opgaver - hver dag.

  Andreas Lundsgaard Christensen

  Fælles løsninger for digitalisering 

  I mit arbejde udvikler jeg digitaliseringen i kommunen ved at lave analyser, tage højde for aktuelle dagsordner og finde fælles løsninger til forskellige medarbejdergrupper. På den måde sørger jeg for, at andre ansatte kan udføre deres arbejde til gavn for borgere i Aarhus.

  Vi sikrer borgernes data

  Jeg arbejder også med it-sikkerhed i forhold til aarhusianernes rettigheder. Vi har meget betroet data om kommunens indbyggere, som er personfølsomt eller personhenførbart, og borgerne skal jo have tillid til at vi passer på dem - både fysisk og i forhold til deres data.

  Det er en interessant "rebus"

  Mit arbejde er fyldt med faglige udfordringer, og der er meget udvikling i det. Vi bygger it-miljøer op, og det er en interessant "rebus" at få tingene til at hænge sammen. Vi løser nogle ufatteligt komplekse opgaver - hver dag.

  Realistiske forventninger og god kollegial kultur

  Ledelsen har fornuftige og realistiske forventninger til min arbejdstid – og det sætter jeg pris på. Jeg arbejder 37,5 timer om ugen og har flekstid.

  Her er en god kollegial kultur. Jeg har søde og rare kolleger, og jeg har et godt forhold til ufattelig mange mennesker i organisationen.

  Sidst opdateret: 13. oktober 2023