Gå til hovedindhold

Fremtidens digitale Aarhus

Vi arbejder hver dag på at give vores kolleger i Aarhus Kommune det bedste teknologiske udgangspunkt for at arbejde effektivt og skabe størst mulig værdi for borgerne.

 • Læs op

Indhold

  Aarhus investerer i digitale løsninger 

  Som landets andenstørste kommune spiller vi en hovedrolle i digitaliseringen af den offentlige sektor, og vi er faktisk ret gode til det. 

  Vi skaber værdi, som ikke handler om penge, men om at sikre sammenhængende, nemme og sikre løsninger for vores brugere.

  Christel Beck Laursen, it-projektleder

  Den offentlige sektor i Danmark er en af mest digitaliserede i verden – og ligger på en førsteplads i målinger fra både EU og FN. Men vi har stadig store potentialer for yderligere digitalisering.  

  I en tid hvor offentlige budgetter er under pres, og det bliver vanskeligere at rekruttere medarbejdere til at løse velfærdsopgaver, skal vi investere endnu mere i digitalisering. Vi skal digitalisere de administrative opgaver mest muligt – eksempelvis ved hjælp af robotter – for at skabe rum for mere nærvær i kommunens børnehaver og plejehjem. 

  Det er denne udvikling, vores medarbejdere er en del af. Og når du arbejder for os, er du med til at gøre en forskel for Danmarks smukkeste by og udvikle fremtidens digitale Aarhus.  

  Foto: Kirsten Adler