Gå til hovedindhold

Et fleksibelt arbejdsliv

Fleksibilitet skaber et godt arbejdsmiljø og bedre resultater. Hos os vil du opleve en høj grad af frihed under ansvar, og du er med til at bestemme, hvor, hvordan og hvornår du løser dine opgaver.

 • Læs op

Indhold

  Personlig frihed og tillid  

  Nogle medarbejdere møder ind kl. 6, andre kl. 10. Nogle foretrækker at lægge timer om aftenen og andre arbejder meget hjemmefra.

  Hvordan du vælger at tilrettelægge dit arbejde, aftaler du med din nærmeste leder og dit team. Det vigtigste er, at opgaverne bliver løst. Vi har en aftale om, at vi møder ind på arbejdet mindst to dage om ugen, så vi sikrer den sociale sammenhæng og faglig videndeling.   

  Her er fleksibilitet for mig som menneske og frihedsgrad som opgaveløser.

  Christel Beck Laursen, it-projektleder

  Gode rammer giver balance 

  Vi giver rammer, som sikrer, at du kan have balance i livet. Fx får du løn i din frokostpause, og der er adgang til motionsrum og altid økologisk frugt på kontoret. 

  Du har mulighed for barsel med fuld løn i et halvt år og for at passe syge børn uden at bruge ferie - du får både barnets 1. og 2. sygedag.  

  Du er sikret en ordentlig løn og en høj pension via offentlige overenskomster. Du har flekstid, så du kan udligne din tid og holde fri, hvis du har arbejdet mere end 37 timer i travle perioder. 

  Her er frihed i forhold til, hvordan vi gerne vil arbejde – og om det er hjemmefra. Vi er ret frit stillede mht. hvordan vi løser vores opgaver, og der er tillid til, at det vi laver, er rigtigt.

  Magnus Dalgaard, it-konsulent

  Foto: Kirsten Adler

  Sidst opdateret: 23. oktober 2023